Sony Xperia SL acum În imagini de presă, Înainte de prezentarea de la IFA 2012

2.287 ori
<b>Sony Xperia SL acum În imagini de presă, Înainte de prezentarea de la IFA 2012</b>Așteptările sunt mari pentru luna august, atât prin prisma debutului presupus al lui Galaxy Note II, cât și al showului IFA 2012, care debutează la final de lună. Se zvonește că Sony va prezenta o nouă serie de terminale Xperia la un eveniment...

Așteptările sunt mari pentru luna august, atât prin prisma debutului presupus al lui Galaxy Note II, cât și al showului IFA 2012, care debutează la final de lună. Se zvonește că Sony va prezenta o nouă serie de terminale Xperia la un eveniment pre IFA, iar printre modelele care vor apărea ar putea fi și acest Sony Xperia SL, pe care îl vedeți în imaginile de mai jos.

Imaginile au apărut recent pe web, după ce telefonul a ajuns pe web în variante de culoare albastră și roz luna trecută. Acum aflăm că terminalul va fi disponibil și pe negru, argintiu și alb. ePrice a obținut noi imagini de presă cu acest smartphone, care nu e chiar diferit de Xperia S. Marea schimbare este trecerea la un procesor mai puternic, un dual core de 1.7 GHz. în dată de 29 august Sony are programat un eveniment special pre IFA 2012, în cadrul căruia am putea vedea noi modele Xperia prezentate oficial.

Sony Xperia SL

Alte telefoane pe care le-am putea vedea sunt Sony Xperia Hayabusa și Mint, acesta din urmă având parte și de un preview de la Mobile Review. și Xperia J ar putea sosi la IFA și ar fi interesant să vedem noile telefoane cu Android 4.1 la bord. Pe Xperia SL îl văd față de Xperia S cum a fost Xperia Arc S față de Arc, un ușor upgrade și atât.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×