Logare din mai multe conturi În Android - 4.1 Jelly Bean lasă de Înțeles că va sosi În viitorul apropiat

Autor:  | Publicat în:  Android 1.099 ori
<b>Logare din mai multe conturi În Android - 4.1 Jelly Bean lasă de Înțeles că va sosi În viitorul apropiat</b>Google vrea să ne propună o soluție cât mai completă în sistemul său de operare Android. Mă aștept ca pe termen lung să vedem un Android și spre desktop pc. Opțiunea de a te loga din mai multe conturi ar ajuta sprea a crea impresia de sistem...

Google vrea să ne propună o soluție cât mai completă în sistemul său de operare Android. Mă aștept ca pe termen lung să vedem un Android și spre desktop pc. Opțiunea de a te loga din mai multe conturi ar ajuta sprea a crea impresia de sistem de operare cu accent pe operabilitate.

Această facilitate a fost descoperită ascunsă adânc în codul Android 4.1 Jelly Bean AOSP. Se lucrează la logarea din mai multe conturi de prin aprilie 2011. întrebarea este când va fi disponibil și nu dacă va veni.

Observați cât de mult a crescut Android în ultimii 2 - 3 ani de zile. A ajuns a fi no. 1 în rândul smartphone-urilor cu o rată de adopție ce depășește 1 milion de device-uri pe zi. Lucrează în continuu spre a oferi o experiență cât mai completă.

Vi se pare util să aveți facilitatea de a utiliza multiple accounts pe telefoanele și tabletele Android?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×