Sony Xperia ST21i Tapioca apare Într-un prim preview, cu Android 4.0 la bord

1.804 ori
<b>Sony Xperia ST21i Tapioca apare Într-un prim preview, cu Android 4.0 la bord</b>Cei de la Mobile Review au avut ocazia unică să pună mâna pe telefonul Sony Xperia ST21i Tapioca cu ceva timp înainte de lansarea să. Ce a urmat a fost un preview al acestui telefon, care iese din tiparele stabilite de seria Xperia de când Sony...

Cei de la Mobile Review au avut ocazia unică să pună mâna pe telefonul Sony Xperia ST21i Tapioca cu ceva timp înainte de lansarea să. Ce a urmat a fost un preview al acestui telefon, care iese din tiparele stabilite de seria Xperia de când Sony Ericsson a devenit doar Sony.

Telefonul este unul entry level, rulează Android 4.0 Ice Cream Sandwich, iar Mobile Review afirmă că acest model lasă o impresie mai plăcută decât Xperia U, de exemplu. Prețul sau va fi cu mult mai mic decât al lui Xperia U, se pare. în ce privește lista de dotări, Tapioca oferă un display HVGA de 3.2 inch, WiFi, o cameră de 3 megapixeli, un procesor Qualcomm MSM7227 de 800 MHz, 512 MB de RAM și 3 GB memorie internă. Telefonul pune la dispoziție și un slot microSD, iar Android 4.0 rulează OK pe telefon, conform preview-ului.

Se pare că Sony Xperia ST21i Tapiocava costa în jur de 200 de euro și va fi lansat destul de curând, deși nu se știe exact când. Sincer să fiu carcasa sa și designul sau îmi amintesc puțin de Xperia Active, mai ales partea din spate. E interesantă și acea mică barbie din partea frontală. Va fi o bătălie foarte interesantă pe piața smartphone entry level, cu modele ca Sony Xperia Tapioca și HTC Desire C gata de lansare în curând.

 Sony Xperia ST21i Tapioca apare Într-un prim preview, cu Android 4.0 la bord

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×