Ecranele Super AMOLED Plus HD păstrate pentru telefoanele Tizen!?

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.443 ori
<b>Ecranele Super AMOLED Plus HD păstrate pentru telefoanele Tizen!?</b>Mulți se așteptau ca pe Samsung Galaxy S III să vedem un ecran 1080p, sau măcar un 720p, dar bazat pe tehnologia Super AMOLED Plus. Până la urmă ne-am ales cu un Super AMOLED PenTile, care pare a dezamăgi destul de multă lume. Ei bine, se pare...

Mulți se așteptau ca pe Samsung Galaxy S III să vedem un ecran 1080p, sau măcar un 720p, dar bazat pe tehnologia Super AMOLED Plus. Până la urmă ne-am ales cu un Super AMOLED PenTile, care pare a dezamăgi destul de multă lume. Ei bine, se pare că Samsung ar păstra panourile Super AMOLED Plus HD pentru telefoanele cu Tizen OS, conform zvonurilor recente.

E vorba aici în special de telefonul Samsung GT-i95000, următorul smartphone hit de la Samsung, care ar urma să vină cu Tizen OS. Platforma este una încă tânără, aflată la începutul vieții sale și a apărut pentru prima oară în peisajul mobil toamna trecută. Am văzut recent și o experiență hands on cu un prototip Samsung de telefon Tizen și nu arată prea rău, deși amintea puțin de Android. Printre companiile implicate în proiectul Tizen se număra Intel, Samsung, Vodafone și mulți operatori de telefonie.

Dacă acest telefon Tizen cu ecran Super AMOLED HD Plus se dovedește a fi un succes, așteptați-vă că primele modele cu Windows Phone 8 de la Samsung să aibă un ecran de acest gen și asta spre regretul posesorilor de Samsung Galaxy S III. Credeți că va reuși Tizen să se impună sau măcar să ajungă la nivelul lui Bada OS, care a reușit totuși să fie prezent pe câteva milioane de telefoane vândute de Samsung?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×