Sony Xperia X disponibil și la eMAG.ro pentru un preț de 2.699 lei

2.420 ori
<b>Sony Xperia X disponibil și la eMAG.ro pentru un preț de 2.699 lei</b>Iată că la scurt timp după ce Vodafone și MarketOnline afișau în ofertă smartphone-ul Sony Xperia X, acesta ajunge acum și în portofoliul celor de la eMAG.ro. Acest din urmă retailer are cel mai bun preț pentru produsul de față ce ne oferă 32 GB memorie

Săptămânile trecute smartphone-ul Sony Xperia X a ajuns în oferta operatorului Vodafone, dar și în portofoliul celor de la MarketOnline.ro - ambele magazine afișând un preț de aproximativ 3.000 lei pentru acest nou dispozitiv. De astăzi îl vedem și pe site-ul eMAG.ro la un preț de 2.699 lei, fiind disponibil pe negru sau alb în varianta dual-SIM cu 32 GB de stocare.

Acest produs poate fi inclus în categoria upper mid-range ținând cont de specificațiile sale ce includ un display de 5 inch cu rezoluție Full HD, un procesor hexa-core Qualcomm Snapdragon 650 și 3 GB memorie RAM. Se află un slot microSD la pachet, o cameră foto principală de 23 megapixeli cu deschidere f/2.0 și un senzor frontal de 13 megapixeli ce poate filma la o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli.

Difuzoarele stereo sunt prezente și aici, alături de suportul pentru redarea audio la o calitate de 24-bit. La fel ca în cazul modelelor din gama Xperia Z5, și acesta beneficiază de un scanner de amprente amplasat lateral. Bateria este o unitate de 2620 mAh care ajutată de tehnologia Quick Charge 2.0 se va încărca de la 0 la 60% în 30 minute. Îl puteți găsi pe Sony Xperia X chiar aici pe eMAG.ro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×