Sony Xperia Z1 Mini fotografiat lângă un Z1, În varianta mov

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.437 ori
<b>Sony Xperia Z1 Mini fotografiat lângă un Z1, În varianta mov</b>IFA 2013 ne-a adus doar cameraphone-ul Sony Xperia Z1 și accesorii foto pentru telefoane de la Sony, în vreme ce modelul Z1 Mini e în continuare în standby. Așteptăm acest terminal să apară din clipa în clipă, mai ales că a avut parte deja de...

IFA 2013 ne-a adus doar cameraphone-ul Sony Xperia Z1 și accesorii foto pentru telefoane de la Sony, în vreme ce modelul Z1 Mini e în continuare în standby. Așteptăm acest terminal să apară din clipa în clipă, mai ales că a avut parte deja de atât de multe scăpări.

Din câte știu nu mai există nici un eveniment tech mare până la final de an, deci probabil că Sony îl va lansa fără mare tam tam pe acest Mini. Interesant e că spre deosebire de alte modele de acest gen, handsetul de față vine cu dotări high end. Galaxy S4 Mini și HTC One Mini au avut dotări mai slabe decât variantele lor mari, dar Xperia Z1 Mini va avea multe în comun cu Z1, dacă zvonurile sunt reale.

Se vorbește despre un display 720p de 4.3 inch, un procesor Snapdragon 800, 2 GB RAM și aceeași cameră de 20.7 megapixeli cu BIONZ și Lens G de pe modelul original. Nu ar trebui să ne bucurăm prea tare încă, deoarece aparent acest model va debuta de abia la anul, la CES 2014, conform unor surse apropiate de Sony.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×