Scannerul de amprente de pe iPhone 5S confirmat, avem și un prim clip cu un iPhone 5C funcțional (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.633 ori
<b>Scannerul de amprente de pe iPhone 5S confirmat, avem și un prim clip cu un iPhone 5C funcțional (Video)</b>Peste doar câteva ore Apple va anunță&nbsp;oficial noile sale modele iPhone, în cadrul unui eveniment organizat în campusul din Cupertino. Am văzut deja nenumărate scăpări și scurgeri de informații despre aceste terminale, dar unele noi nu...

Peste doar câteva ore Apple va anunță oficial noile sale modele iPhone, în cadrul unui eveniment organizat în campusul din Cupertino. Am văzut deja nenumărate scăpări și scurgeri de informații despre aceste terminale, dar unele noi nu strică, astfel că aruncăm o privire asupra celor de mai jos.

​

Vedem încă o dată scannerul de amprente al lui iPhone 5S (Touch ID), integrat în butonul Home și confirmat deja de manuale ajunse pe web ale telefonului, fotografii și ambalaje. Wall Street Journal a confirmat la rândul său aceasta dotare, iar cei de la CTech au publicat primul clip cu un iPhone 5C funcțional, pe care îl vedeți mai jos.

Avem și noi un clip cu o machetă de iPhone 5C, care a strâns deja câteva mii de vizualizări. Totuși, nimic nu se compară cu terminalele reale, care se vor lansa diseară la ora 20.00, ora României. Așteptați-vă și la alte scăpări pe ultima sută de metri, majoritatea legate de scannerul de amprente și alte funcții noi ale handseturilor.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×