Sony Xperia Z1s zărit Întâmplător pe site-ul Sony; ar putea fi versiunea internațională a lui Xperia Z1 mini

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.027 ori
<b>Sony Xperia Z1s zărit Întâmplător pe site-ul Sony; ar putea fi versiunea internațională a lui Xperia Z1 mini</b>Se pare că versiunea mini a lui Sony Xperia Z1 și-a făcut apariția pe site-ul oficial Sony, asta doar pentru câteva minute, la scurt timp acesta a fost înlăturat de pe pagină, ceea ce ne face să ne gândim că a fost vorba de o eroare și că...

Se pare că versiunea mini a lui Sony Xperia Z1 și-a făcut apariția pe site-ul oficial Sony, asta doar pentru câteva minute, la scurt timp acesta a fost înlăturat de pe pagină, ceea ce ne face să ne gândim că a fost vorba de o eroare și că acest produs nu trebuia să fie postat. Cu toate acestea, s-ar putea ca cei de la Sony să fi făcut acest lucru în mod intenționat.

Din captura de ecran de mai sus, puteți observa câteva modele Sony, printre care se numără și Xperia Z1s, model care deși listat, nu afișa mai multe detalii în momentul în care făceai click pe acesta. Litera s din numele terminalului se poate referi la mărime (small) , lucru care ar fi de așteptat.

Sony Xperia Z1 (SO-01F) a fost anunțat pentru operatorul NTT DoCoMo din Japonia, iar lansarea acestuia va avea loc la sfârșitul anului. Modelul dispune cam de aceleași caracteristici hardware întâlnite și pe Xperia Z1, de aceeași cameră și chipset. Marile diferențe între cele 2 sunt în primul rând dimensiunea display-ului, care în acest caz este de 4.3 inch, rezoluția 720p și bateria de 2300 mAh. Xperia Z1s măsoară 9.4 mm în grosime și cântărește 140 grame.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×