Motorola Moto G apare În imagini pentru presă, se va lansa mâine cel mai probabil

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.372 ori
<b>Motorola Moto G apare În imagini pentru presă, se va lansa mâine cel mai probabil</b>Motorola Moto G a fost subiect de scăpări la 2-3 zile în ultima vreme, fie că e vorba de design, preț sau specificații. Astăzi vedem și primele imagini pentru presă cu acest device în varianta de culoare neagră. &nbsp; în prealabil văzusem...

Motorola Moto G a fost subiect de scăpări la 2-3 zile în ultima vreme, fie că e vorba de design, preț sau specificații. Astăzi vedem și primele imagini pentru presă cu acest device în varianta de culoare neagră.

în prealabil văzusem câteva fotografii cu spatele colorat al terminalului. De remarcat aici puternică asemănare cu Motorola Moto X și mă aștept să avem și aceeași varietate de carcase colorate customizabile. Mâine Motorola are programat un eveniment, în cadrul căruia ar putea debuta Moto G, el urmând să fie pus în vânzare la puțin timp după lansarea sa.

Motorola Moto G apare În imagini pentru presă, se va lansa mâine cel mai probabil

Cunoscut și sub numele de cod Motorola XT1032, handsetul a apărut până acum în baza de date GFX Benchmark, printre altele și pe Amazon, unde care un preț aproximativ 191 de euro. știm că handsetul integrează un ecran 720p de 4.5 inch, o cameră de 5 MP, o baterie de 1950 mAh și un procesor Snapdragon 400 dual core de 1.2 GHz, plus Android 4.4.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×