Sony Xperia Z2 suportă streaming direct pe YouTube cu aplicația Live on YouTube

985 ori
<b>Sony Xperia Z2 suportă streaming direct pe YouTube cu aplicația Live on YouTube</b>Telefoanele high end Xperia dispun deja de o funcție care le permite să captureze video direct către Facebook, un soi de streaming al acelui eveniment pe care îl doriți filmat. Ei bine, acum puteți face streaming direct către YouTube, prin...

Telefoanele high end Xperia dispun deja de o funcție care le permite să captureze video direct către Facebook, un soi de streaming al acelui eveniment pe care îl doriți filmat. Ei bine, acum puteți face streaming direct către YouTube, prin intermediul unei noi aplicații.

Softul se numește Live on YouTube și va permite să transmiteți pe YouTube conținutul filmat live. Pentru a putea folosi această funcție va trebui să o activați din pagina Features pe YouTube și trebuie să aveți și un Xperia Z2. Aplicația e destinată doar telefoanelor Xperia, se pare, debutând exclusiv pe Z2 deocamdată. Veți mai avea nevoie și de o sursă de alimentare deoarece telefonul se va descărca rapid, dar și de o conexiune stabilă la Internet.

Sony Xperia Z2 suporta streaming direct pe YouTube cu aplicația Live on YouTube

Mulți își imaginează că vor putea transmite concerte astfel, folosind conexiunea 4G eventual. E posibil, dar poate doar pentru câteva melodii, pentru că apoi bateria va fi epuizată. Există și opțiunea unei baterii externe, dar merită oare tot deranjul pentru a transmite un concert care după o oră sau două va fi oricum pe YouTube? Apropo, Google recomanda să nu transmiteți conținuturi cu copyright, deci concertele sunt excluse.

Aplicația poate fi descărcată de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×