Terminalele Karboon ajung și pe Flanco; primim o baterie externă cadou la achiziție

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 2.253 ori
<b>Terminalele Karboon ajung și pe Flanco; primim o baterie externă cadou la achiziție</b>După ce acum câteva zile, producătorul indian Karbonn Mobiles debuta pe piața din România prin intermediul retailer-ului eMAG.ro cu o serie de 5 terminale, iată că terminalele cu pricina se regăsesc și în oferta Flanco. Aceștia oferă chiar și...

După ce acum câteva zile, producătorul indian Karbonn Mobilesdebuta pe piața din România prin intermediul retailer-ului eMAG.ro cu o serie de 5 terminale, iată că terminalele cu pricina se regăsesc și în oferta Flanco. Aceștia oferă chiar și un cadou la achiziția unui smartphone Karbonn, cadou ce constă într-o baterie externă Power Bank în valoare de 100 lei.

Printre acestea se numără modelul flagship Titanium X, device ce costă 1.199 lei și care oferă un display Full HD de 5 inch, un procesor quad-core tactat la 1.5 GHz, 1 GB memorie RAM, 16 GB de stocare și un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB. Următorul pe listă este Titanium S5 Plus, terminal care dispune tot de un display de 5 inch, dar cu o rezoluție mai slabă (960 x 540 pixeli), un procesor quad-core de 1.3 GHz, 1 GB RAM și 4 GB de stocare. Acesta poate fi achiziționat la prețul de 899 lei.

Trecând mai departe, regăsim în oferta Flanco și modelul Karbonn A19 care dispune de un display de 5 inch cu rezoluție 480 x 854 pixeli, un procesor dual-core tactat la 1.3 GHz, 512 MB RAM și 4 GB de stocare. Acesta poate fi achiziționat la un preț de doar 599 lei. Un ultim smartphone Karbonn este modelul A5S ce aduce un display de 4 inch, 512 MB RAM, 4 GB de stocare și un procesor dual-core de 1.2 GHz. Prețul acestui terminal se ridică la suma de 399 lei.

De asemenea, Flanco listează și cel mai accesibil device Karbonn, și anume modelul K-Phone 1. Acesta costă doar 169 lei și din câte putem observa, se păstrează un design simplist, fiind destinat în special pentru apleuri vocale. Ținând cont de dotările și de prețurile oferite, terminalele Karbonn ar putea concura destul de serios pe piața cu firmele autohtone Allview, Evolio sau E-Boda.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×