T-Mobile anunţă telefonul Revvl, un smartphone arătos cu Android Nougat la bord şi preţ foarte scăzut

817 ori
<b>T-Mobile anunţă telefonul Revvl, un smartphone arătos cu Android Nougat la bord şi preţ foarte scăzut</b>Din partea operatorului T-Mobile sosește astăzi și smartphone-ul Revvl, telefon care dovedește că poate fi arătos și la un nivel scăzut de preț. E drept că materialele nu sunt din cele premium, dar măcar avem parte de un look atrăgător ce se poate

Cine a zis că telefoanele arătoase trebuie să şi coste mult? Nu este cazul pentru T-Mobile Revvl, care tocmai a fost anunţat şi vine cu Android Nougat la bord, dar şi un design destul de arătos, pe bază de carcasă lucioasă.

T-mobile Revvl

Telefonul a scăpat de câteva ori în ultimele zile, mulţumită lui Evan Blass şi iată că a devenit în sfârşit realitate. Avem de-a face aici cu un terminal care costă în jur de 100 de dolari la liber, sau doar 5 dolari pe lună, pentru clienţii T-Mobile. Acest nou venit are un spate lucios, care cumva mă duce cu gândul la HTC U11, deşi mă îndoiesc că are o calitate a materialelor la fel de bună.

T-mobile Revvl

Terminalul aduce un ecran de 5.5 inch HD, scanner de amprente, 2 GB RAM şi 32 GB stocare. Are şi slot microSD, baterie de 3000 mAh, cameră de 13 MP în spate şi frontală de 5 MP, ambele cu blitz LED. E interesant că nu ştim mare lucru despre procesor, dar mă aştept la un MediaTek, eventual un Helio P10 să zicem sau Helio P20 maxim. Pe când şi la noi aşa ceva şi mai ales la un aşa preţ?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×