Panasonic anunță telefonul Eluga I2 Activ; produs entry-level cu Android Nougat la bord!

614 ori
<b>Panasonic anunță telefonul Eluga I2 Activ; produs entry-level cu Android Nougat la bord!</b>Cei de la Panasonic continuă cu lansarea de noi smartphone-uri accesibile pe piața din India, chiar astăzi fiind dezvăluit modelul Eluga i2 Activ pe care îl vedeți mai jos. Acesta rulează din fabrică sistemul de operare Android 7.0 Nougat și avem parte

Pe piața indiană cei de la Panasonic aduc de astăzi și smartphone-ul entry-level Eluga I2 Activ, un telefon care spre marea surprindere a publicului sosește cu o carcasă metalică. Vor fi disponibile 3 variante de culoare (roz, auriu, gri) și este de așteptat ca prețul de comercializare să nu treacă de 150 dolari, acest detaliu urmând a fi dezvăluit în perioada imediat următoare.

Panasonic Eluga i2 Activ

Aflăm că telefonul sosește cu display HD de 5 inch + sticlă 2.5D aplicată peste și cu protecție Asahi Dragon Trail Glass, cu procesorul quad-core MediaTek MT6737 de 1.25 GHz și cu un slot microSD de până la 128 GB. Bine de știut este faptul că publicul va avea de ales între varianta cu 1 GB RAM și cea cu 2 GB RAM, asta în funcție de bugetul pe care fiecare în parte vrea să îl aloce achiziției.

Panasonic Eluga i2 Activ

Nu doar carcasa metalică este un plus aici, ci și prezența lui Android 7.0 Nougat din fabrică. Panasonic Eluga I2 Activ mai aduce o baterie de 2200 mAh la pachet, o cameră frontală de 5 megapixeli și pe spate un senzor de 8 mpx. Bifăm și prezența tehnologiei 4G LTE, Bluetooth 4.0, Wi-Fi, a sloturilor dual-SIM și a portului microUSB v2.0. Telefonul cântărește doar 133 grame și măsoară 7.95 mm în grosime! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×