T-Mobile Vario III a fost lansat

Autor:  | Publicat în:  T-Mobile 1.063 ori
<b>T-Mobile Vario III a fost lansat</b>T-Mobile tocmai a anuntat lansarea mult asteptatului MDA Vario III si se pare ca erminalul va duce conceptul de gadgeturi cu rolul de asistenti digitali la un nou nivel. Vario III include un ecran foarte mobil si o tastatura glisanta QWERTY, care permite...

T-Mobile tocmai a anuntat lansarea mult asteptatului MDA Vario III si se pare ca erminalul va duce conceptul de gadgeturi cu rolul de asistenti digitali la un nou nivel.

Vario III include un ecran foarte mobil si o tastatura glisanta QWERTY, care permite persoanelor care doresc sa isi continue munca din mers sa faca acest lucru. Fiind unul dintre primele handseturi care suporta conectivitate HSDPA de 3.6 Mb, Vario III va asigura o conexiune Internet de calitate, convorbiri video si o experienta email excelenta. Noul terminal ruleaza sistemul de operare Windows Mobile 6 si permite utilizatorilor sa acceseze si sa editeze aplicatii familiare, cum ar fi Microsoft Outlook, Word si PowerPoint din mers.

Mai mult de atat, Vario III include un GPS si este compatibil cu sistmeul de navigatie CoPilot Live 7. MDA Vario III este disponibil de ieri, in toate magazinele T-Mobile si online la www.t-mobile.co.uk. Pe lista de specificatii tehnice care corespunde telefonului gasim si o performanta camera de 3 megapixeli, nu foarte utila pentru omul de afaceri standard, dar totusi o dotare necesara pentru un terminal de acest gen.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×