Intel, Nokia si Nokia Siemens testeaza Global WiMAx

1.224 ori
<b>Intel, Nokia si Nokia Siemens testeaza Global WiMAx</b>Intel, Nokia si Nokia Siemens Networks au anuntat testarea interoperabilitatii cu ajutorul chipsetului WiMAX de la Intel, al terminalelor Nokia ce suporta WiMAX si al infrastructurii Nokia Siemens Networks. Nokia va folosi chipsetul WiMAX in cadrul...

Intel, Nokia si Nokia Siemens Networks au anuntat testarea interoperabilitatii cu ajutorul chipsetului WiMAX de la Intel, al terminalelor Nokia ce suporta WiMAX si al infrastructurii Nokia Siemens Networks.

Nokia va folosi chipsetul WiMAX in cadrul Internet tableturilor sale din seria N, care vor fi disponibile din 2008. WiMAX ofera utilizatorilor sai acces la Internet mobil si face posibila descarcarea diverselor continuturi la viteze broadband pe numeroase temrinale. Mobile WiMAX este o tehnologie broadband wireless, care asigura o viteza de multi megabiti, permitand descarcarea unor continuturi de mari dimensiuni, cum ar fi filme sau alte tipuri de multimedia.

Terminalele care suporta noau tehnologie au fost testate pentru a verifica gradul de compatibilitate intre acestea si pentru a testa experienta ofeita clientilor. Streamingul muzical, cautarea pe Internet si vizionarea clipurilor video nu mai reprezinta o problema cu ajutorul lui WiMAX. Nokia va fi un pionier al acestei tehnologii, lansand Internet tableturi din seria N care vor suporta WiMAX si vor rula Linux. Practic, noua tehnologie va reprezenta noi oportunitati atat pentru telefoanele mobile, transformate acum in centre multimedia, cat si pentru clasicele laptopuri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×