Tableta LG G Pad 8.0 LTE lansată oficial, vine cu interfața lui G3, dotări midrange plus conectivitate LTE

Autor:  | Publicat în:  LG 864 ori
<b>Tableta LG G Pad 8.0 LTE lansată oficial, vine cu interfața lui G3, dotări midrange plus conectivitate LTE</b>LG a lansat varianta LTE a tabletei G Pad 8.0 în această săptămână, noul model sosind cu câteva dintre funcțiile celebre de pe LG G3. Terminalul are dotări midrange, pe care le aflați mai jos și măsoară 9.9 mm în grosime, în vreme ce...

LG a lansat varianta LTE a tabletei G Pad 8.0 în această săptămână, noul model sosind cu câteva dintre funcțiile celebre de pe LG G3. Terminalul are dotări midrange, pe care le aflați mai jos și măsoară 9.9 mm în grosime, în vreme ce cântărește 344 grame.

Printre funcțiile prin care iese în evidență acest model se număra QPair 2.0, care permite conectarea via Bluetooth la smartphone-uri, pentru a răspunde la apeluri și mesaje text direct de pe tableta. LG G Pad 8.0 LTE vine și cu funcția Touch & Shoot, care permite captura rapidă a fotografiilor apăsând orice parte a ecranului pentru a realiza o fotografie. Aveți la dispoziție și Gesture Shot, pentru a realiza selfie-urile mai ușor și rapid. Astfel, dacă deschideți și închideți mana în fata obiectivului va începe o numărătoare inversă de 3 secunde înainte de declanșarea camerei.

LG G Pad 8.0 LTE

Aceeași tabletă beneficiază și de Knock Code, funcția de securitate brevetată de LG care permite crearea unui model special de "ciocănire" pe ecran, folosindu-l ca metoda de autentificare. LG G Pad 8.0 LTE vine cu un ecran IPS de 8 inch, cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli, procesor quad core de 1.2 GHz, 16 GB stocare, 1 GB RAM, slot microSD și o cameră de 5 MP în spate. Device-ul include și o cameră frontală de 1.3 MP și o baterie de 4200 mAh, iar el vine pe negru, alb, portocaliu sau albastru.

LG G Pad 8.0 LTE

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×