Tehnologia lui Microsoft Surface va fi implementata pe Windows Mobile

1.346 ori
<b>Tehnologia lui Microsoft Surface va fi implementata pe Windows Mobile</b>Microsoft Surface este acel PC exclusivist de 10.000 de dolari, o "masuta de cafea" tehnologizata, a carei interfata a uimit lumea. Se pare ca tehnologia din spatele lui Surface va sosi si pe Windows Mobile, cat de curand. Microsoft a anuntat ca...

Microsoft Surface este acel PC exclusivist de 10.000 de dolari, o "masuta de cafea" tehnologizata, a carei interfata a uimit lumea. Se pare ca tehnologia din spatele lui Surface va sosi si pe Windows Mobile, cat de curand.

Microsoft a anuntat ca planuieste ca Surface SP1 si tehnologia din spatele sau sa fie incorporata in Windows 7, mai bine zis in framework-ul .Net 4, dar si in Windows Mobile, in cazul terminalelor cu ecran multi-touch capacitiv. Tehnologia de control prin gestica va capata tot mai multa popularitate in urmatorii ani, astfel ca si Apple dispune de un patent similar, care s-ar putea transforma intr-un nou iPhone intr-o zi.

Care este scopul implementarii acestei tehnologii pe Windows Mobile? O mai mare usurinta a navigarii in meniul terminalului, fara ca publicul sa isi doreasca UI-uri in genul celor produse de HTC, care acopera Windows Mobile si ii ascund defectele. Daca Microsoft va excela si la capitolul interfata, atunci nimic nu ii poate opri in duelul cu Apple.

[Via: Wmpoweruser.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×