iGO Amigo, tutorial video de instalare pe HTC Touch Diamond (Video)

4.035 ori
<b>iGO Amigo, tutorial video de instalare pe HTC Touch Diamond (Video)</b>Daca doriti o platforma navigationala de exceptie pe terminalul dumneavoastra HTC Touch Diamond, iGO amigo este raspunsul, iar daca aveti probleme cu instalarea acestuia, puteti arunca o privire asupra urmatorului tutorial pe care l-am realizat: Amigo...

Daca doriti o platforma navigationala de exceptie pe terminalul dumneavoastra HTC Touch Diamond, iGO amigo este raspunsul, iar daca aveti probleme cu instalarea acestuia, puteti arunca o privire asupra urmatorului tutorial pe care l-am realizat:

Amigo vine cu un sistem sofisticat de calcul al rutelor, atat al celor mai rapide, cat si al celor mai economice, din punct de vedere al consumului de carburant. Softul navigational va incorpora si o tastatura inteligenta, care va permite o scriere rapida a numelui orasului si strazii care marcheaza destinatia dumneavoastra.

Veti putea vizualiza si proprietatile unei anumite rute alese, iar iGo amigo va veni si cu functia "smart history", care "invata" comportamentul utilizatorului si ofera o lista cu destinatii bazata pe preferintele anterioare. Va va impresiona placut si interfata acestui program, care dispune de tranzitii animate si culorii foarte vii, facand softul placut de utilizat.

[Via: HTC-Club.ro]

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×