Telefoane cu ecran AMOLED flexibile din 2012! Samsung Începe producția În trimestrul 2 al anului viitor

2.870 ori
<b>Telefoane cu ecran AMOLED flexibile din 2012! Samsung Începe producția În trimestrul 2 al anului viitor</b>Samsung tocmai a confirmat debutul producției de ecrane flexibile AMOLED în trimestrul 2 al anului viitor. Prezentate sub formă de panouri WVGA prototip de 4.5 inchi anul trecut, aceste display-uri vor beneficia de capacitatea de producție a noii...

Samsung tocmai a confirmat debutul producției de ecrane flexibile AMOLED în trimestrul 2 al anului viitor. Prezentate sub formă de panouri WVGA prototip de 4.5 inchi anul trecut, aceste display-uri vor beneficia de capacitatea de producție a noii fabrici 5.5-Gen Samsung, care va fi inaugurată anul viitor.

Compania asiatică a declarat că intenționează să doteze cu ecrane flexibile AMOLED și terminale cu dimensiuni mai mici, cum sunt ceasurile, dar și terminale de dimensiuni mari, precum MID-urile și tabletele. Tehnologia va putea fi aplicată și pentru iluminare și pentru diferite produse electronice din birouri și electrocasnice.

Ecranele folosesc un substrat din plastic polyimide, în locul celui clasic din sticlă, noua tehnologie permițându-le să fie îndoite de-a lungul unui cilindu cu diametrul de 2 cm. Un avantaj este faptul că acestea sunt display-uri AMOLED, ceea ce înseamnă consum scăzut de energie și lipsa problemelor de iluminare. Samsung a promis și că aceste ecrane sunt indestructibile, dar rămâne de văzut cât de reală este aceasta așteptare.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×