7 motive pentru care să achiziționezi HTC Flyer

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.152 ori
<b>7 motive pentru care să achiziționezi HTC Flyer</b>Am mai scris un articol asemănător pentru Samsung Galaxy S II. Țin să precizez că aceste postări apar după ce am ocazia să testez modelul respectiv și nu doar uitându-mă peste specificațiile hardware. HTC Flyer poate fi achiziționată de la...

Am mai scris un articol asemănător pentru Samsung Galaxy S II. Țin să precizez că aceste postări apar după ce am ocazia să testez modelul respectiv și nu doar uitându-mă peste specificațiile hardware. HTC Flyer poate fi achiziționată de la evoMAG.ro în versiunea de 32 GB și cu 3G pentru 2.978 lei. Este prima tabletă a producătorului taiwanez cunoscut la nivel mondial pentru telefoanele sale cu sistem de operare.

HTC Flyer are o sumă de atuuri pe care vă invit să le parcurgem împreună și dacă aveți ceva de adăugat sau comentat nu ezitați să folosiți rubrica de comentarii.

1. Design - ca și culoare și materiale aș zice că s-au inspirat de la iPad, dar doar atât. Au aplicat rețeta lor. HTC produce telefoane și acum tablete bine închegate. Nu prea mi-a plăcut cum se desface capacul bateriei ca să ai acces la slotul microSD și cartela SIM, dar așa le place lor să se scarpind oltenește. Nu se pot face reproșuri pe partea de materiale și finisare.

2. Portabilitate - ecran de 7 inch, 420 grame. Sunt plăcute și tabletele de 10.1 inch, dar nu le văd a fi folosite prin metrou, transportul în comun sau în drum spre locul de muncă. Cele de 7 inch par a se încadra în a rezolva taskurile enunțate mai sus.

3. Performanțe - pachetul tehnic cuprinde un procesor tactat la 1.5 Ghz, 1 GB RAM, 32 GB spațiu de stocare și microSD de până la 32 GB. Se mișcă exemplar în rularea aplicațiilor din Android Market. în browsing, HTC Flyer se încarcă rapid, dar recomand să instalați un alt browser și nu cel by default (Opera Mini).

4. Sense UI - interfața touchscreen ce are un număr considerabil de fani. Mă uitam la prezentarea lui HTC Sensation făcută aici pe mobilissimo.ro și nu aveam cum să nu remarc asemănarea - ambele utilizează Sense UI și Android 2.3 Gingerbread.

5. Camera foto - are un senzor de 5 Megapixeli ce se individualizează pe spatele tabletei și aș zice că este cel mai bun senzor implementat de HTC. Plusează cu o serie de opțiuni integrate în interfața camerei foto, ce permit customizarea imaginilor dinainte a fi preluate.

6. Android 2.3 Gingerbread - pentru simplul motiv că sunt mai multe aplicații optimizate pentru acest sistem de operare decât față de versiunea pentru tablete cu HoneyComb. Nu cred că a fost anunțată vreo tabletă cu 3.0 și dimensiune a displayului de 7 inch.

7. Autonomie - aduce o baterie de 4000 mAh. Nu știu cum au reușit cei de la HTC, dar Flyer se ține bine în ce privește consumul bateriei. în condiții de utilizare moderată ajunge lejer la 2 zile.

Cu siguranță că HTC își va rafina zona de tablete în timp, dar nici Flyer nu este mai prejos și au pus tot ce au mai bun în acest moment. Poate că mergea asezonată cu acel dual-core la 1.2 Ghz de pe HTC Sensation. în nișa sa, de 7 inch, HTC Flyer este numărul 1 ca performanțe, design. Prețul ridicat o trage în jos, dar pentru un fan al Sense UI și HTC eu zic că se merită să încercați prima alternativă în zona de tablete a taiwanezilor.

Puteți cumpăra HTC Flyer 3G la prețul de 2.978 lei sau Flyer WiFi la prețul de 2.199 lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×