Telefoanele cu Windows Phone 7 devin acum stickuri USB printr-o aplicație specială

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 1.247 ori
<b>Telefoanele cu Windows Phone 7 devin acum stickuri USB printr-o aplicație specială</b>Spre deosebire de telefoanele Android, handseturile Windows Phone nu pot fi folosite drept medii de stocare USB și această problemă apare și în cazul playerelor Zune. Ei bine, iată că acum această funcție este activată cu ajutorul unei...

Spre deosebire de telefoanele Android, handseturile Windows Phone nu pot fi folosite drept medii de stocare USB și această problemă apare și în cazul playerelor Zune. Ei bine, iată că acum această funcție este activată cu ajutorul unei aplicații.

Softul a fost creat de către MarcHoover, membru al forumului XDA Developers, iar aplicația poartă numele de USB Storage Enabler Tool. O puteți descărca de aici și aflați că aceasta permite activarea sau dezactivarea funcției de stocare USB pe terminalele WP7. Veți avea nevoie ca Zune să fie instalat pe PC și să fi fost conectat telefonul măcar o dată.

Pentru a intra în modul de stocare USB va trebui să închideți Zune, apoi veți putea folosi handsetul drept stick USB. Pentru a funcționa, softul necesită .NET 2.0 și până acum a fost testat cu rezultate pozitive pe Vista și Windows 7.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×