Soc.io, un magazin de aplicații Android cu pretenții de "mall de aplicații"

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 1.811 ori
<b>Soc.io, un magazin de aplicații Android cu pretenții de "mall de aplicații"</b>Avem atât de multe magazine de aplicații la dispoziție, dar nici un mall de aplicații până acum... Acest concept este pus în aplicare de către cei de la Seavus Group, care se doresc inovatori ce doresc să aducă într-un singur loc conținuturi...

Avem atât de multe magazine de aplicații la dispoziție, dar nici un mall de aplicații până acum... Acest concept este pus în aplicare de către cei de la Seavus Group, care se doresc inovatori ce doresc să aducă într-un singur loc conținuturi și aplicații de calitate pentru terminalele Android.

Serviciul va fi cunoscut sub numele de Soc.Io Mall și este considerat primul "Mall Android", care nu vă include doar softuri, ci și ebook-uri, cărți audio, muzică și multe altele. Am putea să comparăm acest serviciu cu Ovi Store, dar până și acesta separă muzica de aplicații, deci conceptul este cu adevărat nou.

CEO-ul Seavus, Igor Lestar afirmă că nu se va axa pe cantitatea conținuturilor oferite, cât pe calitatea acestora. Pentru a atrage dezvoltatori, Soc.Io va include și o ofertă generoasă pentru aceștia și anume un profit de 80% din veniturile rezultate din vânzarea aplicației față de media de 70% din suma oferită de alte app store-uri.

La debutul său Soc.Io Mall va include peste 7000 de aplicații și 37.000 de ebook-uri. Să vedem cum se va descurca acest rival pentru nou lansatul Amazon App Store for Android, dar și pentru Android Market.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×