Telefoanele HTC beneficiaza acum de acceleratoare grafice homebrew

1.522 ori
<b>Telefoanele HTC beneficiaza acum de acceleratoare grafice homebrew</b>HTC n-a profitat din plin de hardware-ul video ATI Imageon pe pe handseturile sale care folosesc chipseturi Qualcomm MSM7500 si MSM7200. In ciuda firmware-urilor lansate, care imbunatatesc performanta video, driverele ideale pentru accelerare video sosesc...

HTC n-a profitat din plin de hardware-ul video ATI Imageon pe pe handseturile sale care folosesc chipseturi Qualcomm MSM7500 si MSM7200. In ciuda firmware-urilor lansate, care imbunatatesc performanta video, driverele ideale pentru accelerare video sosesc prin intermediul unui homebrewer. Iata-le in actiune in clipul urmator:

Organizatia HTCClassAction este responsabila cu aceasta initiativa, de a crea propriile drivere homebrew de accelerare video. Ele sunt disponibile pe anumite smartphone-uri HTC, printre care si HTC Kaiser (TyTn II), pe care l-ati putut vedea in actiune in clipul atasat acestui articol. Handsetul ruleaza Windows Mobile 6.1, ROM-ul oficial de la HTC, iar cu ajutorul noilor drivere, performantele grafice 3D ale handsetului cresc simtitor.

Accelerarea are loc prin intermediul OpenGL ES si Direct3D si trebuie mentionat ca HTC nu se opune initiativei homebrew, lasand-o sa continue, pentru a-si scuti developerii de munca probabil. Banuim ca producatorul va cumpara solutia si driverele de la HTCClassAction si fiindca tot am mentionat acesti homebreweri, puteti testa accelerarea 3D chiar acum descarcand fisierul .cab pe HTC Kaiser-ul dumneavoatra direct de pe HTCClassAction.org.

Clip:


⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×