1 milion de unitati HTC Touch Diamond vandute in ultimele 2 luni

1.348 ori
<b>1 milion de unitati HTC Touch Diamond vandute in ultimele 2 luni</b>CEO-ul HTC, Peter Chou a afirmat, intr-un interviu cu Digitimes ca firma sa va depasi numarul de 1 milion de unitati HTC Touch Diamond vandute pana la jumatatea lunii august. Performanta a fost atinsa la doar 2 luni dupa ce HTC a pus in vanzare hitul sau...

CEO-ul HTC, Peter Chou a afirmat, intr-un interviu cu Digitimes ca firma sa va depasi numarul de 1 milion de unitati HTC Touch Diamond vandute pana la jumatatea lunii august.

Performanta a fost atinsa la doar 2 luni dupa ce HTC a pus in vanzare hitul sau cu carcasa in forma de diamant. Compania estimase ca va vinde 2-3 milioane de unitati Touch Diamond in acest an, iar daca popularitatea acestuia se mentine, estimarile vor fi atinse sau chiar depasite. Intre timp, va sosi pe piata in aceasta luna si HTC Touch Pro, varianta cu tastatura QWERTY si slot microSD a lui Touch Diamond.

Vom vedea in ce masura va reprezenta acest handset un "canibal", inghitind vanzarile lui Diamond, dar la final tot HTC va avea de castigat. Si publicul ar putea beneficia de lansarea lui Touch Pro, de vreme ce o concurenta reprezentata de un handset al aceleiasi companii ar duce la ieftinirea lui Diamond. In plus, acesta din urma a devenit mai atractiv pentru cei care au strambat din nas cand i-au vazut partea din spate iesind in relief, deoarece exista acum si o baterie mai rezistenta disponibila impreuna cu o carcasa plata.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×