Telefoanele Huawei Honor 7 din Europa încep să primească actualizarea la Android Marshmallow

1.361 ori
<b>Telefoanele Huawei Honor 7 din Europa încep să primească actualizarea la Android Marshmallow</b>Apple a ţinut să ironizeze Android pentru faptul că Marshmallow rulează pe doar 2% din toate terminalele cu platforma Google, dar treptat-treptat Android 6.0 ajunge pe toate handseturile importante. Azi aflăm spre exemplu că Marshmallow a...

Apple a ţinut să ironizeze Android pentru faptul că Marshmallow rulează pe doar 2% din toate terminalele cu platforma Google, dar treptat-treptat Android 6.0 ajunge pe toate handseturile importante. Azi aflăm spre exemplu că Marshmallow a început să sosească pe telefoanele Huawei Honor 7 din Europa.

Anunţul a venit via Twitter chiar de la Huawei. Actualizarea soseşte via OTA şi ar fi trebuit să debuteze până la finalul lunii februarie, aparent. Dacă nu mai aveţi răbdare şi sunteţi posesorul unui terminal Honor 7 puteţi intra în zona Settings şi să verificaţi manual disponibilitatea noului pachet software. Vă reamintesc că Marshmallow aduce funcţii precum Google Now on Tap, Doze, o administrare mai bună a permisiunilor şi un RAM manager în zona de setări.

Modelele Honor 7 au venit după excelentele Honor 6, apreciate la Mobilissimo.ro pentru cameră, ecran şi baterie. Huawei Honor 7 a debutat în iulie 2015, cu Android 5.0 la bord, deci era cazul unei actualizări. Terminalul se remarca prin procesorul Kirin 935 şi camera de 20 MP.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×