Telefoanele japoneze arata bine, dar europenii adora clasicele...

2.529 ori
<b>Telefoanele japoneze arata bine, dar europenii adora clasicele...</b>Exista cumparatori europeni de telefoane mobile care resping cele mai aratoase modele, doar pentru ca sunt dotate cu clapeta. Astfel, ei devin fanii terminalelor candybar, considerand handseturile cu clapeta prea fragile. La urma urmei, mai multe parti,...

Exista cumparatori europeni de telefoane mobile care resping cele mai aratoase modele, doar pentru ca sunt dotate cu clapeta. Astfel, ei devin fanii terminalelor candybar, considerand handseturile cu clapeta prea fragile. La urma urmei, mai multe parti, mai usor de stricat, nu? Dati click pe imaginea urmatoare, pentru a fi transportati la un clip care defineste terminalul japonez perfect.

In acelasi timp japonezii adora clapetele, formele inedite si terminalele aparent fragile. Ei au trecut de la "clamshell" si telefoane cu clapeta la un stil numit de cei de la intomobile "mobiletron", in amintirea celebrelor desene Transformers. Aceste terminale japoneze pun mare accent pe display, cu rezolutii de 800 x 400 in Asia, in vreme ce Europa inca se lupta cu 320 x 240 pixeli. Ceea ce separa telefoanele Mobiletron de cele cu clapeta este faptul ca ecranul se poate roti in orice unghi, asigurand o experienta video inedita.

De asemenea, terminalele asiatiace sunt mereu dotate cu taste de mari dimensiuni, care in mod surprinzator lasa loc si pentru butoane destinate aplicatiilor. Pentru a intelege trendurile japoneze, va trebui sa aflati ca in 2005, utilizatorii din aceasta  tara au surprins lumea intreaga, accesand in numar mai mare Internetul de pe telefonul mobil decat de pe PC. La urma urmei, avem de-a face cu utilizatori care adora ecranele de cel putin 3 inch, keypaduri T9 si televiziunea mobila. Trebuie sa recunoastem ca Europa si SUA sunt cu mult in urma pietei asiatice, in vreme ce acestea se lasa dominate de catre iPhone.

Clip:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×