Telefon la conserva... de ananas

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.589 ori
<b>Telefon la conserva... de ananas</b>Patrunderea frauduloasa a telefoanelor mobile in inchisori este din nou in atentia presei, cei de la Can Can informandu-ne ca ofiterii Penitenciarului de Maxima Siguranta Codlea au descoperit un telefon mobil intr-o conserva de ananas. Ultima oara cand...

Patrunderea frauduloasa a telefoanelor mobile in inchisori este din nou in atentia presei, cei de la Can Can informandu-ne ca ofiterii Penitenciarului de Maxima Siguranta Codlea au descoperit un telefon mobil intr-o conserva de ananas.

Ultima oara cand aflam ca persoanele inchise in penitenciar au acces la tigari, droguri si telefoane, acestea din urma puteau fi depistate la radiografie, fiind ascunse in corpul detinutilor, dar iata ca metodele s-au rafinat. Conserva de ananas era compartimentata si umpluta cu prezervative cu apa, pentru ca sa sune a lichid, suruburi, pentru greutate, iar in mijloc se afla handsetul.

Ar fi interesant sa aflam ce marca avea respectivul telefon... Banuim ca acesta era un Nokia sau poate un Alcatel mai vechi, caci nimeni nu ar trimite un iPhone in inchisoare in astfel de conditii.

Sursa: Cancan.ro

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×