Poti solicita deblocarea telefonului tau acum!

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.254 ori
<b>Poti solicita deblocarea telefonului tau acum!</b>ANC a anuntat un nou proiect de decizie, conform caruia operatorii de telecomunicatii vor trebui sa asigure, la cererea utilizatorilor deblocarea terminalelor mobile codate intr-o anumita retea. Deblocarea va trebui facuta obligatoriu, dar doar daca...

ANC a anuntat un nou proiect de decizie, conform caruia operatorii de telecomunicatii vor trebui sa asigure, la cererea utilizatorilor deblocarea terminalelor mobile codate intr-o anumita retea.

Deblocarea va trebui facuta obligatoriu, dar doar daca perioada minima de pastrare a retelei a fost respectata conform contractului cu operatorul. Daca utilizatorul solicita deblocarea inainte de acest termen, operatorul o va putea realiza, dar doar reziliind contractul, cu penalitatile asociate.

Noua regula se aplica in special telefoanelor mobile, dar va afecta si terminalele blocate pe o anumita retea (modem, card de date etc). Deblocare se realizeaza de obicei prin introducerea unui cod folosind tastatura terminalului respectiv si ar trebui sa aiba loc in maxim 5 zile din momentul in care clientul a depus cererea in acest sens.

Sursa: Mediafax.ro

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×