Telefon numit "King of Superman"

1.591 ori
<b>Telefon numit "King of Superman"</b>Va puteti imagina un receptor mobil numit "King of Superman" (Regele lui Superman)? Da, stim, nici noi, dar se pare ca in China au reusit sa nascoceasca aceasta monstruozitate. Nu va lasati pacaliti de aspectul Sony Ericsson - cu certitudine ca acesta nu...

Va puteti imagina un receptor mobil numit "King of Superman" (Regele lui Superman)? Da, stim, nici noi, dar se pare ca in China au reusit sa nascoceasca aceasta monstruozitate.

Nu va lasati pacaliti de aspectul Sony Ericsson - cu certitudine ca acesta nu este un telefon Walkman. In vreme ce pare ca acest dispozitiv mobil are doua camere, sunt multe sanse ca cea frontala sa fie doar o derivatie a aceleiasi surse, ca si Nokir E828.

Credem ca nici daca mergeti sa vanati unul peste granitele Chinei, nu-l veti gasi. Si, daca se intampla sa dati peste unul, va sugeram sa va luati mai degraba un Sony Ericsson autentic.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×