Telefon, sistem de operare mobil sau nimic, maine, de la Google!

1.318 ori
<b>Telefon, sistem de operare mobil sau nimic, maine, de la Google!</b>Ati observat probabil ca ultimele 2 luni au stat sub semnul zvonurilor marca Google Phone, sau a celor bazate pe un eventual sistem de operare destinat mobilelor, produs de gigantul motoarelor de cautare. Se pare ca acum s-a atins punctul culminat al...

Ati observat probabil ca ultimele 2 luni au stat sub semnul zvonurilor marca Google Phone, sau a celor bazate pe un eventual sistem de operare destinat mobilelor, produs de gigantul motoarelor de cautare. Se pare ca acum s-a atins punctul culminat al acestor zvonuri, in conditiile in care Wall Street Journal anunta ziua de luni, 5 noiembrie, drept cea in care vom vedea in sfarsit Google Phone.

Exista totusi si alte surse care afirma ca vom vedea de fapt lansare unui kit destinat developerilor pentru un nou sistem de operare mobil, bazat pe Linux. Acesta ar fi produsul celor de la Google, menit sa detroneze nume mari ca Symbian sau Windows Mobile. Evident, nu va garantam ca vreuna dintre aceste lansari va fi reala, dar totusi Google merita toata atentia din partea noastra, daca toate aceste speculatii se dovedesc reale.

Nu ar exista moment mai potrivit pentru lansarea lui Google Phone, acum ca Skype Phone a fost lansat, iar iPhone se pregateste sa cucereasca Europa... Intre timp ne pregatim de o noua perioada de zvonuri, simtind cum se apropie Intel Phone, un alt rival al terminalului produs de Apple. Lansarea lui Google Phone ar avea un efect imediat, atat asupra pietei, cat si a actiunilor si a rivalilor Google, in vreme ce lansarea unui nou sistem de operare ar schimba peisajul industriei mobile, anuntand un nou trend si o noua influenta care se isi va face simtita prezenta in urmatorii ani.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×