Apple taie si spanzura printre site-urile a caror denumire contine cuvantul magic:

3.127 ori
<b>Apple taie si spanzura printre site-urile a caror denumire contine cuvantul magic:</b>Apple va lua masuri legale impotriva site-urilor si publicatiilor care folosesc numele "iPhone", conform Slashphone, ceea ce inseamna ca si site-urile romanesti care contin aceasta denumire in titlu vor trebui sa plateasca pentru el sau sa-l schimbe....

Apple va lua masuri legale impotriva site-urilor si publicatiilor care folosesc numele "iPhone", conform Slashphone, ceea ce inseamna ca si site-urile romanesti care contin aceasta denumire in titlu vor trebui sa plateasca pentru el sau sa-l schimbe.

Deja site-ul infratit cu Slashphone a trebui sa isi schimbe numele din MYiPhone in MYiTablet si o serie de alte site-uri sunt vizate de actiunea celor de la Apple. Intre timp distribuitorul britanic Carphone sa pregateste de lansarea in premiera a lui iPhone in Europa, prin momentul lansarii oficiale la ora 6 pm vinerea viitoare. Reprezentantii distribuitorului afirma ca spera sa vanda 10.000 de telefoane intr-o singura zi cu ajutorul celor 800 de magazine Carphone.

Singura sa competitie ar putea fi reprezentata de magazinele online O2 si Apple, deci Carphone ar putea sa fie in frunte dupa prima zi a lui iPhone in Europa. Intre timp Romania isi asteapta randul, sperand la o decizie favorabila a France Telecom, care ar face ca Orange Romania sa distribuie telefonul celor de la Apple in tara noastra. Cat iPhone-uri credeti ca se vor vinde in Romania dupa momentul mult-asteptatei lansari oficiale?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×