Telefon tras ca prin inel! Un producător din China pregătește un handset cu grosime de 5.6 mm

Autor:  | Publicat în:  UMeox 1.190 ori
<b>Telefon tras ca prin inel! Un producător din China pregătește un handset cu grosime de 5.6 mm</b>Cu câțiva ani în urma LG și Samsung se întreceau în prezentarea celor mai subțiri televizoare, dar până la urmă au realizat că e mai important să se ocupe de tehnologii ca Ultra HD sau rezoluții 4K, decât de grosimea unei carcase din plastic...

Cu câțiva ani în urma LG și Samsung se întreceau în prezentarea celor mai subțiri televizoare, dar până la urmă au realizat că e mai important să se ocupe de tehnologii ca Ultra HD sau rezoluții 4K, decât de grosimea unei carcase din plastic și metal. Se pare că producătorii de telefoane nu au ajuns încă la această concluzie, de vreme ce se lucrează la primul smartphone care să treacă prin urechile acului... sau pe aproape.

După Huawei P6-U06 și talia sa anorexică de 6.18 mm, iată că scădem sub pragul de 6 mm tot cu un producător din China. Au apărut primele zvonuri cu privire la un terminal mobil cu talie de 5.6 mm în grosime. Deocamdată avem randarea de mai sus și atât, deci ar putea fi vorba de un concept sau protopip.

Compania este UMeox, iar handsetul de 5.6 mm ar urma să fie UMeox X5. Dacă telefonul va veni în Europa el va purta brandingul Thomson, iar speculațiile afirmă că la bordul său se va afla un procesor quad core și un ecran de 4 inch. Sincer să fiu eram convins că la 6 mm se va opri această cursă a scăderii în grosime... poate la 5 mm?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×