Telefonul Android produs de Lenovo este extrem de promitator

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 2.237 ori
<b>Telefonul Android produs de Lenovo este extrem de promitator</b>Lenovo nu si-a castigat renumele fabricand handseturi de top, dar iata-i planuind sa se alature initiativei Android, prin lansarea superbului telefon din imaginea urmatoare: &nbsp; &nbsp; Acest asa-zis "Ophone" este unul dintre multele terminale Android...

Lenovo nu si-a castigat renumele fabricand handseturi de top, dar iata-i planuind sa se alature initiativei Android, prin lansarea superbului telefon din imaginea urmatoare:

Acest asa-zis "Ophone" este unul dintre multele terminale Android si probabil cel mai aratos, poate chiar mai sexy ca design decat G1. Ceea ce vedeti in imagine este un prototip, care din pacate foloseste sistemului Open Mobile al celor de la China Mobile, un hibrid dintre Android si aplicatiile specifice operatorului chinez.
 
Daca adaugam si suportul TD-SCDMA 3G pe lista, obtinem un terminal care poate fi folosit doar in China. Totusi, nu trebuie sa va para prea rau ca nu veti putea achizitiona acest handset, deoarece suntem siguri ca si restul marilor branduri vor lansa terminale Android destul de performante in 2009.
 
Sursa: Gsmdome.com

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×