Google lucrează la un nou launcher Android ce ar putea ajunge pe modelele Nexus 2016

1.852 ori
<b>Google lucrează la un nou launcher Android ce ar putea ajunge pe modelele Nexus 2016</b>Tot în această toamnă așteptăm și debutul a 2 sau 3 noi terminale Nexus, smartphone-uri care bineînțeles vor sosi la pachet cu sistemul de operare Android 7.0 Nougat. Se pare că în această versiune finală a OS-ului deținut de Google vom primi și un launch

Publicația online AndroidPolice are astăzi noi materiale exclusive ce privesc noutățile aduse de versiunea finală a sistemului de operare Android 7.0 Nougat - release care este așteptat la sfârșitul acestei luni. Ei bine, potrivit unor numeroase surse se pare că Google are în plan lansarea unui launcher nou-nouț pentru smartphone-urile Nexus ce vor fi lansate în perioada septembrie-octombrie a acestui an.

Launcher Nexus 2016

Observăm aici în primul și în primul rând faptul că iconița dedicată ce ne ducea la meniul de aplicații, dispare, aceasta fiind înlocuită acum cu o modalitate mai interesantă de acces. Printr-un gest de tip swipe de jos în sus putem deschide colecția noastră de aplicații și jocuri. De asemenea, putem accesa meniul de aplicații și prin apăsarea micului icon în formă de săgeată ce este plasat central pe display.

Launcher Nexus 2016

În continuare remarcă că widget-ul standard Google Search a fost înlăturat acum, în locul său fiind plasat un widget de tip calendar care aparent nu poate fi mutat sau înlocuit. Avem simbolul literei G în partea laterală din stânga, icon care odată apăsat ne va duce în secțiunea de căutare. Nu în ultimul rând, vor fi aduse noi animații aici, dar și integrarea funcției Google Asisstant la bord. Dacă într-adevăr acest nou launcher va ajunge pe modelele Nexus din acest an, rămâne de văzut.

Launcher Nexus 2016

Launcher Nexus 2016

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×