Telefonul Beidou măsoară doar 6.8 mm În grosime, e inspirat de designul lui Vivo X3S

1.062 ori
<b>Telefonul Beidou măsoară doar 6.8 mm În grosime, e inspirat de designul lui Vivo X3S</b>Beidou este un producător destul de mic de telefoane din China, dar care dorește să arate clienților săi că poate livra o experiență high end. Astfel ei au realizat un flagship octa core, cu o grosime scăzută și design inspirat de celebrul Vivo...

Beidou este un producător destul de mic de telefoane din China, dar care dorește să arate clienților săi că poate livra o experiență high end. Astfel ei au realizat un flagship octa core, cu o grosime scăzută și design inspirat de celebrul Vivo X3S.

Vivo X3S este primul telefon cu ecran 2K de pe piață și un device foarte arătos și subțire. Beidou le adoptă designul pe acest handset flagship de 6.8 mm, pe care îl vedeți în imaginea de mai sus. Interesant e că acest device nu are nici nume deocamdată și știm doar că are un procesor octa core MediaTek și un design unibody.

Telefonul Beidou măsoară doar 6.8 mm În grosime, e inspirat de designul lui Vivo X3S

Terminalul va fi produs din aluminiu, va folosi protecție Gorilla Glass pentru display, iar dotările sale vor include și 2 GB RAM și o cameră principală de 13 megapixeli. Dacă mă întrebați pe mine, Beidou spera să obțină capital de imagine având un nume diferit doar cu două litere de cel mai mare motor de căutare din China, Baidu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×