Telefonul BenQ S7, premiat pentru design

1.901 ori
<b>Telefonul BenQ S7, premiat pentru design</b>Terminalul mobil BenQ S7 a castigat premiul cel mare la categoria "Divertisment si Comunicatii" in cadrul festivitatii de decernare a Premiilor iF Design din China. Premiile iF Design sunt sponsorizate de catre International Forum Designer Hanover, din...

Terminalul mobil BenQ S7 a castigat premiul cel mare la categoria "Divertisment si Comunicatii" in cadrul festivitatii de decernare a Premiilor iF Design din China.

Premiile iF Design sunt sponsorizate de catre International Forum Designer Hanover, din Germania, iar evenimentul este considerat una dintre cele mai importante competitii de design din regiunea Asia-Pacific. Juriul este alcatuit din designeri de top, din toata lumea, acestia examinand si selectand participantii cu potential de premiere. Astfel de nume mari garanteaza popularitatea lui iF, fiind atrase in acest mod toate companiile celebre care doresc sa isi reafirme suprematia pe piata mobila.

International Forum Design a fost deseori considerat locul ideal pentru ca terminalele nelansate inca sa fie "scapate", inainta de a fi macar anuntate de catre producatori. Acest lucru se aplica si in cazul lui BenQ S7, un terminal stilat, echipat cu GPS, dar care nu s-a lansat incat. Nu cunoastem inca specificatiile sale tehnice, dar dupa cum merg lucrurile ne asteptam la un comunicat de presa din partea celor de la BenQ destul de curand. Iata si celelalte terminale premiate in cadrul iF:

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×