Sondajul Nokia confirma faptul ca femeile sunt

1.266 ori
<b>Sondajul Nokia confirma faptul ca femeile sunt</b>Multi-tasking, sau capacitatea de a face mai mult de o activitate simultan a devenit un mod de viata in secolul vitezei. Totusi, un sondaj recent al celor de la Nokia arata ca femeile sunt mai pricepute la multi-tasking decat barbatii. De mentionat este...

Multi-tasking, sau capacitatea de a face mai mult de o activitate simultan a devenit un mod de viata in secolul vitezei. Totusi, un sondaj recent al celor de la Nokia arata ca femeile sunt mai pricepute la multi-tasking decat barbatii.

De mentionat este faptul ca 60% dintre repondenti (atat barbati cat si femei) au fost de acord cu faptul ca femeile pot indeplini mai multe sarcini simultan. 80% dintre repondenti considera ca faptul ca au un telefon mobil le permite sa atinga echilibrul intre viata sociala si munca. Conform aceluiasi studiu, telefoanele mobile fac oamenii mai productivi, iar 62% dintre repondenti fac 2 sau 3 activitati in timp ce vorbesc la telefon, inclusiv web browsing sau cumparaturi.

70% dintre femei gatesc in timp ce vorbesc la telefon si 50% se machiaza cu handsetul la ureche. In vreme ce majoritatea persoanelor chestionate folosesc telefonul pentru mai multe activitati, apelarea si convorbirile raman scopurile lor principale, 48% dintre repondenti fiind de acord cu aceasta teorie. Multi-taskingul provoaca si situatii amuzante, de vreme ce 47% dintre persoanele chestionate au trimis un mesaj romantic sau controversat persoanei gresite.

Sondajul a fost efectuat online pe site-ul nokia.com, intre 15 octombrie si 1 noiembrie 2007, participand persoane din Marea Britanie, Spania, Finlanda, Italia, China, Brazilia, Germania, Danemarca, Franta, SUA, Suedia si Norvegia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×