Telefonul conectat la satelit, disponibil acum pentru mase

Autor:  | Publicat în:  Design projects 3.899 ori
<b>Telefonul conectat la satelit, disponibil acum pentru mase</b>Iata ca suntem in epoca in care telefoanele mobile sunt conectate la satelit si acum aceste modele sunt si accesibile publicului larg, dupa cum este cazul lui TerreStar GENUS. Acest smartphone dual mode a fost recent anuntat de operatorul american AT&T,...

Iata ca suntem in epoca in care telefoanele mobile sunt conectate la satelit si acum aceste modele sunt si accesibile publicului larg, dupa cum este cazul lui TerreStar GENUS. Acest smartphone dual mode a fost recent anuntat de operatorul american AT&T, care il vinde la pretul de 799 dolari.

Pretul nu include si minute de convorbire via satelit sau traficul de date. Serviciul special asociat acestui telefon si bazat pe sateliti este limitat la utilizarea in Statele Unite si apele teritoriale, dar va depinde destul de mult si de utilizarea unei antene externe. Aparent si Canada ar intra sub aceasta acoperire.

Iata si o lista de specificatii pentru TerreStar GENUS:

  • OS: Windows Mobile 6.5.3 Professional
  • Conectivitate: Bluetooth 2.0, WiFi 802.11 b/g, GPS
  • Memorie: microSD (pana la 16 GB)

Telefonul foloseste si un ecran touch si o camera, dar din pacate nu avem detalii despre acestea. AT&T va vinde handsetul cu un abonament de 25 de dolari pe luna. Pe cand si o versiune europeana a acestui smartphone?

Telefonul conectat la satelit, disponibil acum pentru mase

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×