HTC si Windows Phone 7, inca o data in tandem pe HTC 7 Trophy

1.578 ori
<b>HTC si Windows Phone 7, inca o data in tandem pe HTC 7 Trophy</b>Deja ne-am obisnuit cu scaparile de terminale Windows Phone 7, avand in vedere ca lansarea OS-ului va avea loc in mai putin de o luna. Totusi, de aceasta data nu avem de-a face cu un smartphone Samsung sau LG, ci cu unul HTC si anume HTC 7 Trophy. Prezent...

Deja ne-am obisnuit cu scaparile de terminale Windows Phone 7, avand in vedere ca lansarea OS-ului va avea loc in mai putin de o luna. Totusi, de aceasta data nu avem de-a face cu un smartphone Samsung sau LG, ci cu unul HTC si anume HTC 7 Trophy. Prezent in imaginea de mai jos, acest model este o cunostiinta mai veche a noastra.

Handsetul si-a facut aparitia sub forma de zvon inca din luna decembrie a anului trecut, cand specificatiile sale presupuse au prins forma unei editari foto. Speculatiile afirmau ca telefonul va sosi cu o tastatura QWERTY frontala, un display VGA de 3 inchi, o camera de 5 megapixeli si suport pentru conectivitate HSPA de 7.2 Mbps.

Initial HTC Trophy ar fi trebuit sa debuteze in luna mai a lui 2010, cu Windows Mobile 6.5 la bord, dar lansarea a fost amanata, pentru a dota terminalul cu WP7 si probabil pentru a-i updata specificatiile. Ultima oara cand am auzit de HTC 7 Trophy a fost cu cateva saptamani in urma, cand telefonul a fost descoperit in arhiva Global Certification Forum si in inventarul celor de la Vodafone.

Suntem totusi curiosi ce fel de design va adopta handsetul: cel speculat in urma cu un an sau cel full touchscreen din imaginea de mai sus?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×