HTC si Windows Phone 7, inca o data in tandem pe HTC 7 Trophy

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.495 ori
<b>HTC si Windows Phone 7, inca o data in tandem pe HTC 7 Trophy</b>Deja ne-am obisnuit cu scaparile de terminale Windows Phone 7, avand in vedere ca lansarea OS-ului va avea loc in mai putin de o luna. Totusi, de aceasta data nu avem de-a face cu un smartphone Samsung sau LG, ci cu unul HTC si anume HTC 7 Trophy. Prezent...

Deja ne-am obisnuit cu scaparile de terminale Windows Phone 7, avand in vedere ca lansarea OS-ului va avea loc in mai putin de o luna. Totusi, de aceasta data nu avem de-a face cu un smartphone Samsung sau LG, ci cu unul HTC si anume HTC 7 Trophy. Prezent in imaginea de mai jos, acest model este o cunostiinta mai veche a noastra.

Handsetul si-a facut aparitia sub forma de zvon inca din luna decembrie a anului trecut, cand specificatiile sale presupuse au prins forma unei editari foto. Speculatiile afirmau ca telefonul va sosi cu o tastatura QWERTY frontala, un display VGA de 3 inchi, o camera de 5 megapixeli si suport pentru conectivitate HSPA de 7.2 Mbps.

Initial HTC Trophy ar fi trebuit sa debuteze in luna mai a lui 2010, cu Windows Mobile 6.5 la bord, dar lansarea a fost amanata, pentru a dota terminalul cu WP7 si probabil pentru a-i updata specificatiile. Ultima oara cand am auzit de HTC 7 Trophy a fost cu cateva saptamani in urma, cand telefonul a fost descoperit in arhiva Global Certification Forum si in inventarul celor de la Vodafone.

Suntem totusi curiosi ce fel de design va adopta handsetul: cel speculat in urma cu un an sau cel full touchscreen din imaginea de mai sus?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×