Telefonul Doov Nike V1, cel cu camera rabatabilă a fost lansat oficial

1.350 ori
<b>Telefonul Doov Nike V1, cel cu camera rabatabilă a fost lansat oficial</b>Mai țineți minte ineditul telefon Doov V1, despre care relatam cu ceva vreme în urmă? El ieșea în evidență prin camera sa rabatabilă, în stilul unui kickstand și la acel moment era doar certificat în China și subiect de scăpări de...

Mai țineți minte ineditul telefon Doov V1, despre care relatam cu ceva vreme în urmă? El ieșea în evidență prin camera sa rabatabilă, în stilul unui kickstand și la acel moment era doar certificat în China și subiect de scăpări de fotografii. Azi, handsetul e lansat oficial!

Numele său e mai nou Doov Nike V1, deși nu putem garanta vreo asociere cu firma de încălțăminte sport. Punctul central al acestui model este camera de 13 megapixeli din spate, care se detașează folosind un mecanism rabatabil și ajunge camera frontală. Aceasta rotire are loc la 180 de grade, iar camera folosește un senzor Sony de nouă generație (stacked CMOS), cu deschidere F/2.0 și stabilizare optică a imaginii, plus blitz dual tone Philips.

Telefonul Doov Nike V1, cel cu camera rabatabilă a fost lansat oficial

Lentila e protejat de un strat din safir, cu un indice de refracție înalt, pentru a evita problemele cu lumina. Doov Nike V1 are și funcții software atractive pe partea de cameră, precum înfrumusețarea automată a selfie-urilor și chiar o opțiune care mărește irisul persoanei fotografiate. Există și captura activată prin gesturi și trebuie menționat că acest model nu sună rău nici ca smartphone, având printre dotări un procesor quad core MediaTek MT6732 de 1.5 GHz, 2 GB RAM, 16 GB stocare și un display IPS de 5 inch, cu rezoluție de 1280 x 720 pixeli.

Telefonul Doov Nike V1, cel cu camera rabatabilă a fost lansat oficial

Avem parte și de o baterie de 2480 mAh, care oferă până la 310 ore de funcționare în standby. Produsul va costa în jur de 325 de dolari.

Telefonul Doov Nike V1, cel cu camera rabatabilă a fost lansat oficial

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×