Iată și imagini oficiale cu telefonul cu camera flip Doov V1 și mecanismul sau inedit

Autor:  | Publicat în:  Doov 1.428 ori
<b>Iată și imagini oficiale cu telefonul cu camera flip Doov V1 și mecanismul sau inedit</b>Am văzut deja telefoane cu camere rotative, care au și rol de camera principală și rol de cameră selfie, dar azi e prima oară când vedem un handset cu o cameră flip. El este cunoscut sub numele de Doov V1 și vine de la o companie din Shenzen,...

Am văzut deja telefoane cu camere rotative, care au și rol de camera principală și rol de cameră selfie, dar azi e prima oară când vedem un handset cu o cameră flip. El este cunoscut sub numele de Doov V1 și vine de la o companie din Shenzen, China.

Mecanismul camerei e unul rabatabil, asemenea unui kickstand și se poate desprinde din zona din spatele handsetului. Astfel, camera principală din spate devine și camera frontală, prin rabatarea sa în zona superioară a terminalului. Din păcate acest mecanism pare destul de fragil, iar el integrează și blitzul dual LED al camerei. Cât despre camera în sine, ea vine cu o lentilă cu margini zimțate și scoasă în relief față de corpul kickstandului.

Iată și imagini oficiale cu telefonul cu camera flip Doov V1 și mecanismul sau inedit

Doov V1 are margini înguste ale ecranului, un display IPS HD de 5 inch, cu rezoluție 720p și un procesor quad core de 1.5 GHz la interior, plus 2 GB RAM. Alte dotări includ 16 GB stocare, Android 4.4.4 ca OS și o cameră de 13 megapixeli. Acest handset măsoară 8.5 mm în grosime. Cum vi se pare designul sau inedit?

Doov V1

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×