Telefonul Huawei Android vine cu display touch, ramane un mister

Autor:  | Publicat în:  Huawei 2.664 ori
<b>Telefonul Huawei Android vine cu display touch, ramane un mister</b>In ciuda faptului ca ne asteptam ca Android sa fie pe buzele tuturor la Mobile World Congress 2009, iata ca putine terminale au sosit cu acest OS la bord, printre ele numarandu-se si telefonul Huawei din imaginea de mai jos. Handsetul Huawei este dotat cu...

In ciuda faptului ca ne asteptam ca Android sa fie pe buzele tuturor la Mobile World Congress 2009, iata ca putine terminale au sosit cu acest OS la bord, printre ele numarandu-se si telefonul Huawei din imaginea de mai jos.

Handsetul Huawei este dotat cu touchscreen si ruleaza Android, in ciuda faptului ca terminalului ii lipsesc tastele fizice. Pentru a suplini aceasta lipsa, compania chineza va lucra cu o firma celebra de design, pentru a crea propria interfata customizata. Aflam si ca acest nou telefon cu ecran touch va sosi pe piata in trimestrul 3 al acestui an, iar Huawei se afla deja in discutii cu operatorii, care vor rebrandui handsetul.

Nu putem spune ca Huawei a prezentat/anuntat acest telefon la MWC 2009, ci mai degraba ca a expus un prototip la standul sau, de vreme ce terminalul este nefunctional, iar interfata sa nu a fost creata inca. Ramane de vazut in ce stadiu se va afla handsetul peste o luna si daca el va fi 100% gata de lansare in toamna acestui an.

Sursa: Huawei.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×