HTC 10 e primul smartphone Android ce vine cu suport pentru Apple AirPlay

1.746 ori
<b>HTC 10 e primul smartphone Android ce vine cu suport pentru Apple AirPlay</b>Pe lângă numeroasele dotări pe care le aduce la pachet, flagship-ul HTC 10 se poate lăuda drept primul smartphone Android ce vine cu suport pentru funcția Apple AirPlay. Avem de-a face aici cu un serviciu de streaming către Apple TV sau difuzoare cu supor

HTC 10 a debutat astăzi, printr-o lansare deloc spectaculoasă, dar câteva funcţii ale handsetului sunt cel puţin interesante. Terminalul marchează şi o premieră şi anume e primul smartphone Android ce vine cu suport pentru Apple AirPlay.

HTC a primit licenţa pentru utilizarea tehnologiei de streaming de la Apple, ceea ce înseamnă că va oferi suport pentru streaming de muzică către Apple TV sau difuzoare cu suport AirPlay spre exemplu. În acest moment e disponibil doar streaming audio şi probabil şi cel video va sosi pe viitor. HTC iese astfel în evidenţă faţa de alţi producători de modele cu Android, printr-un aspect care totuşi îi aduce mai aproape de Apple decât de Google.

Compania îşi poziţionează şi telefonul că înlocuitor de iPhone sau ca un telefon secundar pe lângă un iPhone, pentru că altfel nu îmi pot imagina că există posesori de device-uri cu suport AirPlay şi care să nu aibă un iPhone sau iPad. AirPlay are avantajul unei calităţi excelente de streaming, fără comprimare şi cu mult peste Bluetooth de exemplu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×