Telefonul Jolla primește o carcasă cu panou solar

1.580 ori
<b>Telefonul Jolla primește o carcasă cu panou solar</b>Mai țineți minte acele panouri solare ce încărcau telefoanele mobile? Ei bine, acum tot încărcare solară primește și faimosul telefon Jolla, cel creat de echipa de rebeli care a plecat de la Nokia. &nbsp; E vorba despre o modare aici, prin...

Mai țineți minte acele panouri solare ce încărcau telefoanele mobile? Ei bine, acum tot încărcare solară primește și faimosul telefon Jolla, cel creat de echipa de rebeli care a plecat de la Nokia.

E vorba despre o modare aici, prin intermediul unui proiect DIY care a integrat un panou solar în spatele unui handset Jolla. Voltajul obținut este de 6 V, iar panoul oferă output de 40-80 mA sub o lampă de exemplu, deci la lumina soarelui oferă și mai mult. E interesant de constatat că persoana care a integrat panoul afirmă că în Finlanda nu a mai fost soare de o lună, dar panoul se comporta bine și sub o lampă de halogen de 70 W.

Telefonul Jolla primește o carcasă cu panou solar

încărcătoare wireless, panouri solare și alimentare cu energie cinetică. Cine ar fi crezut că vom ajunge aici atât de rapid? Să nu uităm de alimentarea pe bază de urină sau alți combustibili alternativi. Unde ne vom opri cu evoluția și când vor începe bateriile să fie cu adevărat eficiente?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×