Meizu MX3 apare Într-o serie de imagini În care rulează Ubuntu OS

Autor:  | Publicat în:  Meizu 1.343 ori
<b>Meizu MX3 apare Într-o serie de imagini În care rulează Ubuntu OS</b>Așa cum aflam acum câteva zile, compania Meizu a participat pentru prima dată în cadrul show-ului CES 2014. &nbsp;Aceștia au avut un stand propriu, unde atracția principală a reprezentat-o flagship-ul Meizu MX3. &nbsp; Meizu MX3 este un terminal ce...

Așa cum aflam acum câteva zile, compania Meizu a participat pentru prima dată în cadrul show-ului CES 2014.  Aceștia au avut un stand propriu, unde atracția principală a reprezentat-o flagship-ul Meizu MX3.

Meizu MX3 este un terminal ce vine cu un display de 5.1 inch, cu rezoluție de 1800x1080 pixeli, un procesor octo-core Exynos, 2 GB RAM și Android 4.2. Deși cei de la Meizu au creat o interfață personalizată, denumită Flyme 3.0, se pare că iau în calcul și posibilitatea de a lansa telefonul cu sistemul de operare Ubuntu OS.

Meizu MX3 apare Într-o serie de imagini În care rulează Ubuntu OS

Acest smartphone și-ar putea face apariția și la noi în această primăvară, iar posibilul preț va fi de aproximativ 373$. Așteptăm mai multe detalii despre disponibilitatea acestuia și prețul oficial în următoarea perioadă.

Meizu MX3 Ubuntu

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×