Meizu MX3 apare Într-o serie de imagini În care rulează Ubuntu OS

1.408 ori
<b>Meizu MX3 apare Într-o serie de imagini În care rulează Ubuntu OS</b>Așa cum aflam acum câteva zile, compania Meizu a participat pentru prima dată în cadrul show-ului CES 2014. &nbsp;Aceștia au avut un stand propriu, unde atracția principală a reprezentat-o flagship-ul Meizu MX3. &nbsp; Meizu MX3 este un terminal ce...

Așa cum aflam acum câteva zile, compania Meizu a participat pentru prima dată în cadrul show-ului CES 2014.  Aceștia au avut un stand propriu, unde atracția principală a reprezentat-o flagship-ul Meizu MX3.

Meizu MX3 este un terminal ce vine cu un display de 5.1 inch, cu rezoluție de 1800x1080 pixeli, un procesor octo-core Exynos, 2 GB RAM și Android 4.2. Deși cei de la Meizu au creat o interfață personalizată, denumită Flyme 3.0, se pare că iau în calcul și posibilitatea de a lansa telefonul cu sistemul de operare Ubuntu OS.

Meizu MX3 apare Într-o serie de imagini În care rulează Ubuntu OS

Acest smartphone și-ar putea face apariția și la noi în această primăvară, iar posibilul preț va fi de aproximativ 373$. Așteptăm mai multe detalii despre disponibilitatea acestuia și prețul oficial în următoarea perioadă.

Meizu MX3 Ubuntu

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×