Telefonul KDDI Hitachi W61H promoveaza un nou tip de display

1.615 ori
<b>Telefonul KDDI Hitachi W61H promoveaza un nou tip de display</b>Va amintiti acele fatete Nokia Xpress-On care va transformau terminalul intr-un gadget cool si inedit? Samsung a reusit chiar sa prezinte fatetele color interschimbabile drept o inovatie, anul trecut prin intermediul modelului SBH-660. Toate acestea par...

Va amintiti acele fatete Nokia Xpress-On care va transformau terminalul intr-un gadget cool si inedit? Samsung a reusit chiar sa prezinte fatetele color interschimbabile drept o inovatie, anul trecut prin intermediul modelului SBH-660. Toate acestea par de domeniul trecutului, daca aruncam o privire asupra terminalului KDDI din imaginea de mai jos, care isi schimba culoarea si modelul aparent imprimat pe partea sa frontala si totul cu ajutorul cernelei electronice.

Handsetul despre care vorbim este un Hitachi W61H, din colectia de primavara a celor de la KDDI. Terminalul include un display alb-negru care foloseste tot cerneala electronica si are o diagonala de 2.7 inch, purtand numele de "Silhouette screen". Telefonul soseste cu 95 de modele grafice preinstalate pe care utilizatorul le poate folosi pentru a face handsetul sa arate diferit.

La ora actuala cerneala electronica si display-ul terminalului bazat pe aceasta sunt tehnologii disponibile doar in Japonia. Cu cativa ani de imbunatatiri si upgrade-uri vom vedea aceste inovatii si pe celelalte piete mobile. In cazul acestui telefon, in loc de screensavere sau sonerii, vom putea descarca modele grafice si imagini care vor servi drept fatete pentru terminale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×