Motorola renunta la industria telefoniei mobile?

1.455 ori
<b>Motorola renunta la industria telefoniei mobile?</b>E foarte posibil ca acest zvon sa fie adevarat, mai ales daca luam in calcul problemele producatorului de telefoane mobile. Zvonurile afirma de asemenea ca Motorola va fi cumparata de o companie guvernamentala, devenind o intreprindere cu orientari in...

E foarte posibil ca acest zvon sa fie adevarat, mai ales daca luam in calcul problemele producatorului de telefoane mobile. Zvonurile afirma de asemenea ca Motorola va fi cumparata de o companie guvernamentala, devenind o intreprindere cu orientari in alte domenii decat cel abordat pana acum.

Analistul Richard Windsor a speculat asupra faptului ca investitorii din China ar putea cumpara acest gigant cu probleme. Totusi acest final pentru povestea Motorola nu pare logic, de vreme ce investitorii chinezi nu vor reusi sa revolve problemele companiei. Sa aiba Motorola atatea probleme incat sa se gandeasca deja la o retragere din industria telefoniei mobile si la o intoarcere la radacini adica intr-o afacere guvernamentala?

Daca este sa ne luam dupa recentele cifre de afaceri, compania are probleme serioase, dar ar fi pacat ca producatorul faimosului RAZR sa nu apuce urmatoarul deceniu. Mai ales daca ne amintim ca Motorola a obtinut atat de multe premii in cadrul CES 2008. Va reamintim ca toate acestea sunt speculatii, iar companie are o gama uriasa si variata de terminale mobile, cu o interfata care dezamageste de fiecare data, din pacate. O concentrare asupra intuitivitatii si mai putin asupra designului "cool" i-ar aduce pe producatori pe calea cea buna si departe de un eventual faliment.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×