Telefonul Toshiba 920T ne face sa dorim sa ne mutam in Japonia

Autor:  | Publicat în:  Toshiba 1.376 ori
<b>Telefonul Toshiba 920T ne face sa dorim sa ne mutam in Japonia</b>Inca o data vedem telefoane mobile de top poposind pe avansata piata japoneza, in vreme ce Europa si SUA spera ca aceste "minunatii" sa poposeasca si peste Ocean inaintea marilor showuri IT si tech. Unul dintre aceste terminale este si proaspat anuntatul...

Inca o data vedem telefoane mobile de top poposind pe avansata piata japoneza, in vreme ce Europa si SUA spera ca aceste "minunatii" sa poposeasca si peste Ocean inaintea marilor showuri IT si tech.

Unul dintre aceste terminale este si proaspat anuntatul Toshiba 920T. De mentionat este faptul ca handsetului ii lipseste conectivitate Wi-Fi, dar vedem acest defect la multe telefoane de pe piata japoneza. Totusi acest nou Toshiba are o lista bogata de specificatii tehnice, care include conectivitate 3G, o camera de 2 megapixeli, GPS si antena receptoare TV. 920T este un slider, dupa cum puteti vedea in imaginea de mai sus, dar unul foarte elegant si stilat.

Observam predilectia telefoanelor asiatice pentru includerea functiilor de televiziune mobila, facand totusi sacrificii ale conectivitatii si designului, si totul de dragul "iubitului" TV. Astfel de terminale au succes in Europa, sau SUA, chiar si fara acea antena TV, bazandu-se pe un pret rezonabil, o baterie excelenta si conectivitate de mare viteza. La ce sa ne asteptam in viitor? La telefoane asiatice fara functii TV sau la deschiderea pietei europene fata de cele cu TV?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×