Evolio lansează tableta M8; vine cu display HD de 8 inch și cu suport 3G

Autor:  | Publicat în:  Evolio 881 ori
<b>Evolio lansează tableta M8; vine cu display HD de 8 inch și cu suport 3G</b>Astăzi compania Evolio anunță lansarea unei noi tablete pe piață, și anume modelul M8. Acest dispozitiv ne oferă conectivitate 3G, un receptor GPS la bord și un display de 8 inch cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli. Primim 8 GB spațiu intern de stocare,

Pe piața locală debutează astăzi o nouă tabletă, și anume modelul Evolio M8 - un device din zona entry-level ce beneficiază și de suport 3G printre altele. Avem parte de un display de 8 inch cu rezoluție HD de 1280 x 800 pixeli, un procesor quad-core tactat la o frecvență de 1.3 GHz și 8 GB memorie internă cu posibilitatea de atașare a unui card microSD de până la 32 GB.

Evolio M8 ne oferă doar 1 GB RAM, iar printre alte specificații ale sale avem camera foto principală de 2 megapixeli, senzorul frontal VGA și bateria de 3000 mAh. Pe partea de conectivitate întâlnimi Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, un port microUSB v2.0, și un jack audio 3.5 mm.

Tableta de față poate fi utilizată și pe post de GPS grație unui receptor integrat la pachet, iar ca sistem de operare preinstalat pe dispozitiv avem Android 5.1 Lollipop. Evolio M8 este disponibilă în acest moment la precomandă prin intermediul site-ului evolioshop.ro la un preț de 449 lei, sumă cam mare luând în calcul dotările sale low-end..


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×