Telefonul Whiskey, un concept de terminal cameleon cu touchscreen

2.192 ori
<b>Telefonul Whiskey, un concept de terminal cameleon cu touchscreen</b>Am vazut pana acum telefoane concept inspirate de parfumuri, flori sau chiar animale, dar iata ca si o bautura alcoolica poate inspira un handset, cum este cazul lui LG Cyon Whiskey. Designul apartine lui Juyoung Kim, care a creat acest telefon concept ce...

Am vazut pana acum telefoane concept inspirate de parfumuri, flori sau chiar animale, dar iata ca si o bautura alcoolica poate inspira un handset, cum este cazul lui LG Cyon Whiskey.

Designul apartine lui Juyoung Kim, care a creat acest telefon concept ce se poate transforma, ca un cameleon, schimbandu-si culoarea in functie de situatie. Astfel, culoarea terminalului se va modifica intr-o alta "nuanta de whiskey", in functie de distanta la care se afla persoana care va apeleaza.

Telefonul Whiskey, un concept de terminal cameleon cu touchscreen

Handsetul vine cu specificatii decente, cum ar fi o camera de 8 megapixeli si display full touchscreen. Daca veti vorbi cu o persoana care va suna din acelasi oras in care va aflati si dumneavoastra, terminalul va afisa o culoare de "whiskey bland", dar daca va va suna cineva de la celalalt capat al lumii, culoarea se va schimba drastic, intr-o nuanta mai inchisa.

Sursa: Concept-phones.com

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×